Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Blog

Az egyensúlyérzék és a kognitív képességek közötti kapcsolat egyre nagyobb figyelmet kap a tudományos kutatásokban. Az egyensúlyi gyakorlatok nemcsak az izomerőt és a koordinációt javítják, hanem pozitív hatással lehetnek az agyi funkciókra is. De mi is pontosan a kognitív képesség, és miért olyan fontos számunkra? Hogyan segíthetnek a koordinációs félgömbök (BOSU) vagy a tüskés masszázs félgömbök ezeknek a képességeknek a fejlesztésében? Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan javíthatod az egyensúlyérzékedet és a kognitív képességeidet egyszerű, otthon is elvégezhető gyakorlatokkal.

A sérülés utáni rehabilitáció kulcsfontosságú a teljes gyógyulás és a mindennapi életbe való visszatérés szempontjából. A hatszögletű egykezes súlyzók különösen hasznosak lehetnek ebben a folyamatban, mivel stabilitásuk és sokoldalúságuk révén biztonságos és hatékony eszközt nyújtanak a gyógyuláshoz. Ezek a súlyzók segíthetnek az izomerő visszanyerésében, a mozgástartomány növelésében és a funkcionális mozgások helyreállításában.

A ping pong, vagy más néven asztalitenisz, egy rendkívül népszerű sport, amelyhez megfelelő felszerelés szükséges. Ahhoz, hogy a játékélmény mindig a legjobb legyen, fontos, hogy a ping pong felszereléseinket megfelelően karbantartsuk és tároljuk. A jól karbantartott felszerelés nemcsak a játék minőségét javítja, hanem hosszabb élettartamot is biztosít a drága eszközöknek. Ebben a blogbejegyzésben hasznos tippeket és tanácsokat osztunk meg a ping pong ütők, labdák és asztalok karbantartásához és tárolásához. Legyen szó kezdő vagy haladó játékosról, ezek az egyszerű, de hatékony módszerek segítenek abban, hogy felszereléseid mindig kiváló állapotban legyenek.

A bemelegítés az edzés egyik legfontosabb része, amelyet gyakran alábecsülnek. A megfelelő bemelegítés nemcsak az edzés hatékonyságát növeli, hanem segít megelőzni a sérüléseket is. Ebben az útmutatóban részletesen bemutatjuk, hogyan végezzünk hatékony bemelegítést, és miért olyan fontos ez az edzés előtti rituálé.

A gyermekek fejlődése szempontjából kiemelkedően fontos, hogy olyan játékokat biztosítsunk számukra, amelyek nemcsak szórakoztatóak, hanem fejlesztő hatásúak is. A Gonge egyensúlyozó mini tölcsér pontosan ilyen eszköz, amely kifejezetten kisebb gyerekek számára készült. Ebben a blogcikkben bemutatjuk, miért érdemes ezt a különleges játékot választani, és hogyan segítheti gyermeked fejlődését.

A 2024-es Foci Európa-bajnokság (EB) izgalmai közepette érdemes egy pillantást vetni a sportág néhány érdekes részletére, mint például a különböző labda méretekre és a rendszeres foci pozitív élettani hatásaira. A foci nemcsak szórakoztató, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár, amelyek mind a testet, mind a lelket erősítik.

A jóga egyre népszerűbbé válik világszerte, és nem véletlenül. Gyakorlásával nemcsak a testét erősíti és rugalmassá teszi, hanem a lelki egyensúlyt is elősegíti. Ahhoz azonban, hogy a jóga minden előnyét élvezhessük, fontos, hogy megfelelő eszközökkel rendelkezzünk. Az egyik legfontosabb eszköz a jógamatrac, amely alapvető szerepet játszik a gyakorlatok során. De hogyan válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbbet? Ebben a cikkben bemutatjuk a különböző típusú jógamatracokat, és segítünk megtalálni azt, amelyik a legjobban illik az igényeidhez.

Az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosságát nem lehet eléggé hangsúlyozni. Azonban sokan elbizonytalanodnak, amikor egy hatékony és személyre szabott edzésprogram összeállításáról van szó. Hogyan kezdjünk neki? Milyen lépéseket kell követnünk, hogy valóban eredményesek legyünk? Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan készíthetsz egy tökéletes edzésprogramot, amely nemcsak a céljaid elérésében segít, hanem fenntartható és élvezetes is lesz.

gumiszalagos edzés és a jóga kombinációja egyre népszerűbbé válik, mivel mindkét módszer rendkívül hatékonyan fejleszti az erőt, rugalmasságot és egyensúlyt. A gumiszalag eredetileg rehabilitációs eszközként indult, de hamar felfedezték, hogy kiválóan alkalmazható a fitnesz világában is. A jógába való integrálása pedig egy természetes lépés volt, hiszen a gumiszalag segít a pózok mélyebb kivitelezésében és az izomzat erősítésében. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan használhatod a gumiszalagot a jóga gyakorlása során, hogy még mélyebb nyújtásokat és erősebb izomzatot érj el.

Az SMR (Self-Myofascial Release) hengerek, más néven masszázshengerek, egyre népszerűbbek mind a hobbisportolók, mind a profi atléták körében. Ezek az eszközök hatékonyan segítik az izomregenerációt, csökkentik a fájdalmat és növelik a mozgás tartományát. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogyan működnek az SMR hengerek, milyen típusok és hosszúságok közül választhatunk, valamint részletesen kifejtjük a használatuk mögött álló tudományos alapokat. Emellett gyakorlati tippeket is adunk az SMR hengerek hatékony alkalmazásához, hogy Te is élvezhesd a fájdalommentes és rugalmas test érzését.

Képzelje el, hogy egy izgalmas, mégis pihentető játékot játszik, amely fejleszti a koncentrációját, miközben remek szórakozást nyújt barátaival és családjával. Ez a játék nem más, mint a darts! Ebben a cikkben elmerülünk a darts világában, felfedezzük a történetét, bemutatjuk a játék előnyeit, és megosztunk néhány érdekes tényt is. Megtudhatja, hogyan vált egy egyszerű kocsmai szórakozásból világszintű sportág, és miért hódít egyre jobban világszerte. Készüljön fel arra, hogy megismerje, miért érdemes belevágni ebbe a nagyszerű hobbiba!

Az intervallum edzés (HIIT - High-Intensity Interval Training) az elmúlt évek egyik legnépszerűbb edzésformájává vált. Nem véletlenül, hiszen rövid idő alatt képes rendkívül hatékonyan növelni az állóképességet, zsírégetést és izomépítést. Ez az edzésmódszer különösen vonzó a kezdők számára, akik gyors eredményeket szeretnének elérni, de nem feltétlenül van sok idejük hosszú edzésekre. Ebben a blogcikkben részletesen bemutatjuk az intervallum edzés alapjait, előnyeit, és több gyakorlati példát is adunk, amelyekkel könnyedén elkezdheted ezt az izgalmas és hatékony edzésformát.

A túrázás és a kemping nemcsak egyszerű szabadidős tevékenység, hanem egy életre szóló kaland, amely lehetővé teszi számunkra, hogy kapcsolatba lépjünk a természettel, feltöltődjünk és új élményeket szerezzünk. Ebben a cikkben felfedezzük, miért érdemes kipróbálni ezt a fantasztikus élményt, és hogyan élvezhetjük a legjobban a túrázás és kempingezés örömeit.

A medicin labdák sokoldalú edző eszközök, amelyeket széles körben használnak a fitness világában. Ezek a labdák nemcsak az erőnléti edzésekhez használhatók, hanem kiválóan alkalmazhatók a funkcionális tréningekhez és a rehabilitációs gyakorlatokhoz is. Ebben a cikkben részletesen bemutatjuk, hogyan lehet hatékonyan beépíteni a medicin labdákat különböző edzésekbe, és ismertetjük ezeknek az eszközöknek a jellegzetességeit és felépítését.

A népszerű ping-pong, szakmai nevén asztalitenisz, nagyon addiktív játék. Tulajdonképpen bárki kipróbálhatja magát ebben a sportágban, hiszen a szabadidős gyakorláshoz nem kell különösebb tudás. Természetesen ahhoz, hogy a játék magasabb szintre emelkedjen és több örömet okozzon, érdemes elkötelezetten hozzáállni. Ennek a megközelítésnek az egyik legfontosabb szempontja a  megfelelő ütő  kiválasztása. Cikkünkben ebben kívánunk segítséget nyújtani.

Az edzés és a fitnesz szerves része az életünknek, de néha még a legelkötelezettebb sportolók is küzdenek a motivációval, különösen ha lelkiismeretesen kell edzeniük. Ahhoz, hogy folyamatosan motiváltak maradjunk, fontos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb módszereket, amelyek segítenek átlendülni az akadályokon és kitartani a céljaink mellett. Az én tapasztalataim és tanulságaim alapján szeretnék megosztani veletek néhány hatékony módszert, amivel én motiválom magamat  a lelkiismeretes edzésre.

Az egészséges életmód elérése és fenntartása sokféle tényezőtől függ, beleértve a megfelelő táplálkozást, a testmozgást és a mentális egészséget is. Ebben a cikkben arra összpontosítunk, hogy hogyan kapcsolható össze az egészséges életmód és a súlyzós edzés, és miként járulhat hozzá ez a kombináció az általános jóllétedhez.

A jóga egy ősi gyakorlat, amely testet, lelket és elmét egyaránt megmozgatva hozzájárul az általános jóléthez és egészséghez. Azonban gyakran előfordulhat, hogy bizonyos testtartások eléréséhez vagy mélyítéséhez kiegészítő eszközökre van szükségünk. Ebben a tekintetben a jóga tégla kiváló segítség lehet a gyakorlatok során. Ez a kis eszköz nemcsak támogatást és stabilitást biztosít, hanem segít összpontosítani és elmélyülni a gyakorlatokban.

A túrázás szerelmeseinek kempingezés közbeni kényelme számos tényezőn múlik, de az egyik legfontosabb elem a megfelelő kemping matrac kiválasztása. Egy jó alvófelület nemcsak a pihentető alvást biztosítja, hanem segít elkerülni a hátfájást és más kényelmetlenségeket. Ebben a cikkben áttekintjük a kemping matrac kiválasztásának fő szempontjait, hogy te is a legjobbat választhasd a következő kempingezésedhez.

A gumiszalagos gyakorlatok népszerűek, mert hatékony és sokoldalú eszköz a test erejének és rugalmasságának  javítására. Ezek a kis, de erős szalagok rendkívül sokoldalúak és hatékonyak lehetnek az edzés során. Ebben a cikkben megvizsgáljuk a gumiszalagok különböző típusait, előnyeit, valamint megosztunk néhány példa gyakorlatot.

A labdasportok olyan tevékenységek, melyek nemcsak testi erőt és ügyességet igényelnek, hanem csapatmunkát és stratégiai gondolkodást is. A labdarúgás, a kézilabda és a kosárlabda mind olyan sportágak, amelyek hatalmas népszerűségnek örvendenek világszerte. Lessünk be ezeknek a sportoknak a világába, és lássuk, milyen eszközökre van szükség a játékhoz!

A húzódzkodás az egyik leghatékonyabb felsőtest edzésmódszer, amely nem csak a háti izmokat dolgoztatja meg, de számos más izomcsoportot is aktivál. Azonban, hogy az edzésed hatékony és biztonságos legyen, fontos a megfelelő technika alkalmazása. Ebben a cikkben megosztok veled egy útmutatót a tökéletes húzódzkodás eléréséhez.

Az életünk rohanó tempójában gyakran nehéz időt találni a testmozgásra, de egy reggeli edzés beiktatása életünk egyik legjobb befektetése lehet. A nap első perceiben való mozgásnak kifejezetten pozitív hatása van mind a testi, mind a mentális egészségünkre. Ebben a cikkben felfedezzük a reggeli edzés varázsát és néhány olyan terméket is bemutatunk, amelyek segíthetnek ezen egészséges szokás kialakításában.

Az emberi test egy összetett és lenyűgöző gépezet, amelyben minden részletnek fontos szerepe van. Az izomzatunk is hatalmas hálózat, amely hozzájárul a mozgásunkhoz és a testünk stabilitásához. Azonban néha előfordul, hogy az izomzatunkban kellemetlen érzések, fájdalmak jelennek meg, és ennek egyik okai lehetnek a trigger pontok. Ebben a cikkben részletesen megvizsgáljuk, mi is az a trigger pont, hogyan keletkezhetnek, és miként kezelhetjük őket.

Mindenki tudja, hogy az egészséges életmód és a rendszeres testmozgás fontosak a jó közérzet és hosszú élet eléréséhez. Azonban sokan hajlamosak kifogásokat keresni az edzés elkerülésére, és az egyik leggyakoribb mentség az, hogy nincs pénz drága edzőtermi tagságokra vagy felszerelésekre. Szerencsére az otthoni edzéshez szükséges eszközök nem kell, hogy megterhelőek legyenek a pénztárcádra. Ebben a cikkben bemutatjuk az olcsó otthoni edző eszközök néhány nagyszerű lehetőségét, amelyek segítségével könnyedén fenntarthatod az egészséges életmódot.

A sport és szórakozás világában egy játék különleges helyet foglal el, amely összeköti a gyorsaságot, reflexeket és szórakozást - ez a ping pong, vagy asztalitenisz. Ebben a dinamikus játékban való részvétel azonban nem csak sport, hanem egy teljes élmény is. És mi lehetne jobb, mint otthon, a kényelmes szoba határain belül, megtapasztalni a ping pong varázsát? Ebben a cikkben a Salta által kínált beltéri összecsukható ping pong asztalok világába merülünk el, ahol a minőség, funkcionalitás és a játék élvezete találkozik.

Az edzés fontos része mindennapi életünknek, amely nemcsak fizikai, hanem mentális egészségünket is javítja. Azonban néha elragad minket a lelkesedés, és hajlamosak vagyunk túlzásba vinni az edzést. Az izomtúlterhelés, más néven overtraining, nemcsak az edzőteremben történik, hanem az élet más területein is megjelenhet, és súlyos következményekkel járhat.

Ebben a cikkben felfedezzük az izomtúlterhelés jelenségét, annak lehetséges okait, és megvizsgáljuk, mit tehetünk az ellene való védekezés érdekében.

A formás, erős fenék mindig is az egyik legkedveltebb fitnesz cél marad. Nemcsak esztétikailag vonzó, de az egészséges testtartás és az erős alsó test kulcsa is. Sokan úgy vélik, hogy a fenékgyakorlatokat csak a fitneszteremben lehet hatékonyan végezni, de ez egy tévhit. Valójában, otthon is számos hatékony fenékgyakorlatot végezhetünk, ami nem igényel semmilyen speciális felszerelést.

Ebben a cikkben megnézzük, hogyan érhetjük el az ideális fenékformát otthoni gyakorlatokkal. Bemutatjuk a legjobb és legmeghatározóbb fenékgyakorlatokat, amelyek nemcsak az izmokat célozzák meg, hanem a testtartást is javítják. Kiderítjük, miért érdemes beépíteni ezeket a gyakorlatokat az edzéstervünkbe, és hogyan segítenek az álomsziluett elérésében.

 

A modern életmód sok ember számára hoz magával stresszt és szorongást. A rohanó mindennapok, a munkahelyi kihívások és a személyes problémák mind olyan tényezők, amelyek stresszt okozhatnak az életünkben. Azonban van egy hatékony eszköz, amely segíthet ezen a területen: a jóga. A jóga nemcsak testünknek és elménknek kínál megnyugvást, hanem hatékony módszer is lehet a stressz leküzdésére. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, hogyan segíthet a jóga a stressz kezelésében, és bemutatunk néhány kulcsfontosságú jóga gyakorlatot és eszközt.

A combon megjelenő cellulit, más néven narancsbőr gyakori probléma, amely sok embert érint. Többségük nő, de a férfiak is küzdhetnek ezzel a problémával. A combon a bőrt egyenetlenségek, csomók és bemélyedések jellemzik, amelyek láthatósága számos tényező hatására megnő. Ez gyakran az önbizalom elvesztéséhez és a megjelenés miatti aggodalmakra adhat okot. A narancsbőr  megjelenése miatt a probléma által érintett emberek elégedetlenek lehetnek a testükkel, és kerülik a szoknyát vagy a fürdő ruhát. Tudd meg, mi ez, és hogyan lehet megszabadulni a cellulittól.

A fitnesz labdák sokoldalú eszközök, amelyek segítségével fejleszthetjük erőnket, állóképességünket és egyensúlyunkat. Ebben a cikkben bemutatunk négy hatékony gyakorlatot, amelyeket fitnesz labdákkal végezhetünk. Ezek a gyakorlatok nemcsak az izomzatot célozzák meg, hanem az egyensúlyt és a koordinációt is fejlesztik.

Az egészség és fitnesz iránti tudatosság folyamatosan növekszik világszerte. Az emberek egyre többet törekednek az egészséges életmódra, és ennek egyik alappillére az edzés. A Revoflex Extreme Multifunkciós Erősítő Kerék egy innovatív eszköz, amely lehetővé teszi a hatékony és sokoldalú testmozgást a kényelmes otthoni környezetben. Ebben a cikkben megvizsgáljuk, mi teszi ezt az edzéseszközt olyan különlegessé, és hogy miért vált népszerűvé az aktív életmódot követők körében.

Bevallom, sokan közülünk érintettek vagyunk a hátfájás problémájával. A modern életstílus, amelyben hosszú órákat ülünk az íróasztalunknál vagy számítógép előtt, valamint a fizikai aktivitás hiánya gyakran vezet hátfájáshoz. De jó hír, hogy az otthon végezhető egyszerű tornagyakorlatok segíthetnek a hátfájás enyhítésében és megelőzésében. Ebben a cikkben megosztok néhány hatékony gyakorlatot, amelyekkel újra élvezheted a fájdalommentes életet.

Az edzés az egészséges életmód sarkalatos része, amely segít abban, hogy fittek és energikusak maradjunk. A súlyzós edzés különösen hatékony és sokoldalú módszer, amely nemcsak az erőnlétet és az izomnövekedést segíti elő, hanem számos egészségügyi előnnyel is jár. Ebben a cikkben bemutatjuk, miért érdemes bevezetni a súlyzós edzést az életünkbe, és hogyan tehetjük ezt hatékonyan.

Az összecsukható rollerek, amelyeket gyakran "klasszikus rollereknek" is neveznek, már évtizedek óta népszerű közlekedési eszközök, különösen a fiatalabb generációk körében. Ezek a járművek praktikusak, könnyen hordozhatóak és sokféle felhasználási lehetőséget kínálnak a városi közlekedés során.

A jóga több évezredes múltra tekint vissza, és az elmúlt évtizedekben világszerte egyre népszerűbbé vált az emberek körében. A jóga nem csak testmozgás, hanem egy olyan életmód, amely az egészségre és az egyensúlyra fókuszál. A megfelelő jóga felszerelések használata jelentősen hozzájárulhat a jóga gyakorlásának hatékonyságához és az egészségügyi előnyök maximalizálásához. Ebben a cikkben felfedezzük a jóga felszerelések fontosságát és azok használatának előnyeit.

A nyár a fesztiválozás és kempingezés ideje, amikor neked is szükséged lehet 1 megbízható sátorra.

Na, de milyet, merre, mennyiért?
Venni 1 sátrat ugyanolyan mint venni 1 autót, ruhát vagy éppen csak egy üveg bort.
Túl sok választási lehetőséged lehet ami akár össze is zavarhat, végül pedig rossz döntéshez vezethet.
Az alábbi 10 pontban összeszedtük mit érdemes megvizsgálnod a megfelelő sátor kiválasztásánál.

Előfordulhat, hogy az SMR hengerrel végezhető gyakorlatok még hiányoznak az edzés tervedből?

Ha ez így van, mindenképp olvasd el cikkünket melyben szeretnénk tudtodra adni miért is lenne érdemes neked is hengerezned.

A CrossFit a nagy intenzitású intervallum edzés
egyik formája, egy erősítő és kondicionáló edzés,
amely magas intenzitású funkcionális mozgásból áll.

Már edzed a karodat, törzsedet, hátadat, válladat, hasadat de van egy testrész, ami gyakran kimarad az edzés során, pedig az egyik legfontosabb: a lábad. Szinte bármilyen tevékenységben a lábadat használod. A láb az egyetlen testrész, amely állandó kölcsönhatásban van a talajjal. Ez az emberi testtartás és mozgás alapja, gyenge alappal pedig gyenge szerkezet jön létre.

Ha már nem hozz lázba a futógép, de a súlyzós edzés sem tartogat számodra izgalmakat, akkor talán érdemes lenne kipróbálnod a kettlebell edzést.

 

Az Aerial jóga eszközös jóga, melyben az úgynevezett hammock segítségével végez gyakorlatokat a jógázó.

Tulajdonképpen a jóga gyakorlást mélyíti el a gravitáció és a felfüggesztés általi kihívások segítségével.

Az ugrókötél kivételes sokoldalúsága ellenére gyakran figyelmen kívül hagyott és alábecsült fitnesz eszköz. Az ugrálókötél egy teljes testet átmozgató, kardió edzést biztosíthat számodra. Nemcsak a szív- és érrendszer egészsége szempontjából előnyös, hanem  állóképesség növeléshez, a kéz-láb koordinációhoz és a kalória égetéshez is kiváló.

Sokáig fogalmam sem volt, mi az a BOSU egyensúly tréner vagy másnéven koordinációs félgömb. Nem értettem, hogy ezt a különös kialakítású edző eszkőzt, mégis miért szeretik az emberek. Szerencsére hajtott a kíváncsisságom és hamarosan megértettem mi is a népszerűségének oka. 

A fitnesz világa olyan, mint egy szövevényes labirintus, tele kihívásokkal és lehetőségekkel. Nem számít, hogy éppen most kezded az edzést vagy már régóta benne vagy a fitnesz életmódban, mindig felmerülhetnek olyan kérdések, amelyekre keresed a választ. Ez a cikk összegyűjtött tíz gyakori fitnesz kérdést, amelyek nem csak a kezdőket foglalkoztatják, hanem a tapasztalt sporttársakat is érintik. Edzés gyakorisága, edzés hosszúsága vagy éppen a bemelegítés fontossága - mindezekre és még sok másra kapsz választ ebben a cikkben. Ne csak eddzünk, de tanuljunk is az út során, és ismerjük meg a fitnesz világának rejtelmeit!

A hátfájás sokak életét megkeserítheti, ám egy erős és jól edzett törzs segíthet enyhíteni vagy akár megelőzni ezt a gyakori problémát. Ebben a cikkben felfedezzük, miként járul hozzá egy erős törzs izomzat a hát egészségéhez, és milyen gyakorlatok segíthetnek ebben. Legyen szó otthoni edzésekről vagy teremben végzett gyakorlatokról, az erősítő törzsizmok nemcsak a testtartást javítják, hanem a gerincet is stabilizálják, csökkentve ezzel a hátfájás kialakulásának esélyét. Ismerjük meg a hatékony gyakorlatokat, amelyekkel erősíthetjük törzsünket, és élvezzük az egészséges hát nyújtotta előnyöket!

A kockahas, az egyik leggyakoribb fitnesz-cél, mely sokak álma. Azonban, mint egy projekt, a kockahas elérése megköveteli a kitartást, az elszántságot és a tudatos munkát. Ez a cikk bemutatja a "Projekt Kockahas" koncepcióját, és megosztja azokat a kulcsfontosságú lépéseket, amelyekre szükség van ahhoz, hogy a hasizomzat kialakuljon és előbukkanjon. Kiemeljük az étrend, az edzés és az életmód szerepét ebben a projektben, és olyan tanácsokkal szolgálunk, amelyek segítenek navigálni ezen izgalmas, ám kihívásokkal teli úton.  Engedd, hogy vezessünk a céljaid felé!

A húzódzkódás nem csupán egy egyszerű testmozgás; az egy teljes testet átölelő kihívás, melynek előnyei és hatásai túlmutatnak az első pillantásnál. Ebben a cikkben felfedezzük a húzódzkódás mélyebb szintjét, bemutatva, hogy ez a gyakorlat sokkal több, mint pusztán a felsőtest izmainak edzése. Kiderítjük, hogy a húzódzkódás miként járul hozzá az erőnléthez, az izomtónushoz és a testtartás javításához. A cikk során feltárjuk, miért érdemes beépíteni ezt az egyszerűnek tűnő, mégis rendkívül hatékony gyakorlatot az edzéstervünkbe és miként hozhatjuk ki a legtöbbet a testünkből. Vesd bele magad a húzódzkodás izgalmas világába és fedezd fel, hogy ez a mozdulat valójában sokkal többet ér, mint gondolnád!

 

 

Mindannyiunknak van némi fogalma a nyújtásról, ha máshonnan nem is, az iskolás évekből. Például amikor nagy terpeszülésben előrehajolgatva próbáltuk növelni a hosszú combközelítő izmok rugalmasságát.

De miért is játszik ez fontos szerepet a rendszeres testmozgást végző emberek életében?

A terhesség egy különleges időszak az életben, amelyben a nők testét és lelkét is átalakítja. Fontos, hogy a kismamák megfelelően gondoskodjanak magukról és az egészségükről, és ehhez hozzátartozik az aktív életmód fenntartása is. Ebben a cikkben bemutatjuk, hogy miért hasznos egy fitnesz v. gimnasztikai labda a terhesség alatt, és milyen előnyökkel jár a rendszeres használata.

 

 

 

 

A hevederes tréner, idegen nevén Suspension Tréner (TRX), a funkcionális edzés egyik alapvető eszköze. A termék működési elve roppant egyszerű, de annál hatékonyabban lehet kiegészíteni vele edzésünket.