Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Fitness labdák, medicin labdák

Áruházunk Fitness labdák, medicin labdák kategóriájában, kiváló minőségű eszközök várják Önt a fitnesz és rehabilitáció terén. Itt megtalálhatóak a bosu labdák (koordinációs félgömb), medicin labdák és fitnesz labdák, melyek mindegyike tökéletes választás a core-erősítő, egyensúlyjavító és erőnléti gyakorlatokhoz. A bosu labdák segítenek fejleszteni az egyensúlyt és a stabilizációt, míg a medicin labdák széles skálája ideális a dinamikus erősítő és nyújtó gyakorlatokhoz. A fitnesz labdák pedig többféle méretben és színben elérhetőek, hogy mindenki megtalálja a számára ideálisat.

Fitnesz labdák

A fitnesz labdák  kiváló eszközök az erőnlét és a stabilitás fejlesztéséhez. Ezek a nagy méretű, felfújható labdák ideálisak az otthoni és edzőteremi edzésekhez egyaránt. Használatuk során az egyensúly és a stabilizáló izmok fejlesztése kiemelt szerepet kap, így a testedet minden oldalról kihívás elé állítod. A fitnesz labdákat többféle gyakorlatra is alkalmazhatod, beleértve a guggolást, a planket, a kitöréseket és még sok más izomépítő mozgást. Testmagasságodtól függően többféle átmérőben kaphatóak, illetve a méret mellett a színűk is eltér a könnyebb azonosítás érdekében. A fitnesz labdák Anyaga PVC. Durranásmentes kivitelben készülnek amelynek lényege, hogy még éles vágás esetén sem durran ki az eszköz, hanem lassan ereszti ki a levegőt.

Medicin labdák

A medicin labda egy súlyozott labda, amely minden típusú gyakorlathoz használható. A medicin labdák a funkcionális edzés egyik alapvető eszközei. Ezeket súlyzóként használhatod a tested szinte minden izomcsoportjának fejlesztéséhez. A medicin labdákkal végezheted a wall ball gyakorlatokat, a csavarásokat, a felugrást és más plyometrikus edzéseket is. Az ellenállásos edzések kiemelkedően hatékonyak az erőnlét javítására és az izomtömeg növelésére. A medicin labdák többféle anyagból készülhetnek: gumi, bőr, műbőr, vinyl vagy PVC. Súlyuk 2 és 10 kg között választható, méretük pedig nagyjából a vállszélességgel megegyező.  

Koordinációs félgömb (BOSU)

A koordinációs félgömb (BOSU) egy rendkívül sokoldalú eszköz, amelyet használhat az egyensúly, az erőnlét és a stabilitás fejlesztésére. Ez a félgömb ideális az állóképességi és erőnléti gyakorlatokhoz, valamint a core-erősítéshez és az egyensúlyjavításhoz is. Legyen szó otthoni vagy edzőteremi edzésről, a BOSU segítségével változatos és hatékony edzéseket végezhet az egész test számára.

Fánk alakú fitneszlabda

fánk alakú fitneszlabda használata olyan emberek számára ajánlottak, akik mozgásszegény életmódot folytatnak, vagy munkahelyükön túlzottan megterhelik a gerincet. A labdával végzett rendszeres gyakorlatok javítják a test alakját, javítják a test stabilitását és növelik az általános edzettségi szintet.

Mogyoró alakú fitneszlabda

A mogyoró alakú fitneszlabda nagyobb stabilitást biztosít, mint a hagyományos, kerek terápiás labdák, mivel korlátozzák a mozgást előre és hátra. Formája arra ösztönzi a gyerekeket és a felnőtteket is, hogy a törzsizmokat megmozgassák az erő fejlesztése és a testtartás javítása érdekében.  

 


16termék
Szűrés
Átmérő