Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Ping Pong

Asztalitenisz (ping pong) – felszerelés és kiegészítők

Az asztalitenisz a gyerekek és a felnőttek körében egyaránt népszerű játék. Egyszerű játéknak tűnik, de valójában nagy mozgékonyságot és gyorsaságot igényel. Az asztalitenisz ismertebb neve ping-pong, és ezt a nevet hivatalosan is használják Kínában. Teniszezésnél a lövések pontossága, a reflexek és az ellenfél játékstílusának előrejelzésének képessége számít. Asztaliteniszezést 2 vagy 4 fő játszhat. A négy játékosból álló játékot párosnak nevezzük.

Asztalitenisz felszerelés

A játékhoz hálóval ellátott ping pong asztal, speciális ütők és ping pong labda szükséges. A Fittfaktor webáruházban  a ping pongozáshoz szükséges felszereléseket is megtalálja, beleértve:

  • professzionális ping pong ütők;
  • ping pong labdák;
  • ping pong labda adogató gép
  • ping pong hálók;
  • ping pong asztalok hálóval;
  • ping pong asztal takarók

Ping pong ütők

Az asztalitenisz ütők általában fából és az ütő felület burkolatából állnak. A bevonatok főként a tapadás vagy a keménység tekintetében különböznek egymástól. A gyártók az ütőket csillagokkal ostályozzák. A szabadidős asztalitenisz ütők egytől négyig terjedő besorolásúak, míg az öt vagy több csillaggal rendelkező ütők a profi játékosoknak készülnek.

Ping pong labdák

A ping pong mérkőzéseken nagyon könnyű labdákat használnak amiatt, hogy elég magasra pattanjanak. Átmérőjük körülbelül 4 mm, és leggyakrabban fehér vagy narancssárga színűek.

Ping pong hálók

A ping pong háló elengedhetetlen kelléke az asztaliteniszezésnek. Akár amatőr, akár tapasztalt játékos, minőségi ping-pong hálók választékát találja a Fittfaktor webáruházban.  Akár beltéren, akár kültéren űzi ezt a sportot, gondoskodjon egy erős és tartós pingponghálóról, amellyel izgalmas játékokat játszhat barátaival és családjával.  

ping pong felszerelések olyan gyártóktól származnak, mint a Salta, Spartan, Joola és mások. Ping-pong kiegészítők nagy választékát és kedvező árakat, valamint számos kedvezményt és akciót garantálunk. A Fittfaktor webáruház kínálatából felszerelhet egy iskolát, sportklubot, egyesületet asztalitenisz-felszereléssel , valamint vásárolhat kiegészítőket magánhasználatra is.


12termék 112