Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Ping pong labda csomag, 6 db, Salta
Ping pong labda csomag, 6 db, Salta
1 390 Ft

Ping pong labda csomag, 6 db, Salta

A Salta pingpong labda csomag egy kiváló minőségű választás mind a hobbi, mind a versenyző játékosok számára, akik jó minőségű labdákat keresnek a pingponghoz. Ez a csomag hat darab labdát tartalmaz, így elegendő mennyiségben biztosítja a tartalékot edzésekhez és játékokhoz.

A labdák magas minőségű anyagból készülnek, amelyek rendkívül tartósak és ellenállnak a kopásnak, így hosszú távon is kiváló teljesítményt biztosítanak. A Salta pingpong labdák optimális súlyúak és méretűek, így stabil repülést és kiszámítható visszapattanást nyújtanak a játék során.

Ezek a labdák megfelelnek a pingpong sport szigorú szabványainak és előírásainak, így ideálisak minden szintű játékos számára, akár hobbi, akár versenyszinten játszanak. A csomagolás praktikus és könnyen nyitható, így a labdák könnyen hozzáférhetők és tárolhatók.

  • Kifejezetten ideális választás lehet egyesületek és klubok számára is.

Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

1 390 Ft

Biztonságos fizetés:

Biztonságos bankkártyás fizetés

Minőségi termékek, precíz csomagolással:

14 napos visszavásárlási garancia

Pontgyűjtési akció

A vásárlásodért cserébe plusz pontokat kapsz, amelyet a következő vásárlásod alkalmával akár fel is használhatsz mint kedvezmény.

A vásárlás után járó pontok: 70 Ft
Adatok
Brand
Salta
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Várható Szállítási Költség
1900 Ft
Cikkszám
140035
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!