Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Gumiszalagok, gumipántok

A gumiszalagok és gumipántok segítségével az izmok erősítése és nyújtása kiválóan elvégezhető.

Használatuk elterjedt még általános fejlesztő gyakorlatokhoz, húzódzkodásokhoz, rehabilitációhoz és Crossfit edzésekhez is.

Akár erejét, hajlékonyságát , egyensúlyát vagy mozgáskoordinációját szeretné fejleszteni, az edzőszalagok megfelelő ellenállást biztosítanak a cél eléréséhez. Az erősítő szalagok segíthetnek az izomépítésben és az erő növelésében, miközben minimálisra csökkentik a sérülések kockázatát, mivel kontrollált és sima mozgást biztosítanak edzés közben. Különböző ellenállási szinteken állnak rendelkezésre, ami lehetővé teszi, hogy a gyakorlatokat erőnléti szintjéhez és edzési készségeihez igazítsa.

A gumiszalagok és gumipántok nagyszerű lehetőséget jelentenek azok számára is, akik szeretnének elkezdeni edzeni, de nem szeretnének sok pénzt fektetni fitneszgépekbe. Viszonylag olcsók és mindenki számára elérhetőek, így ideális eszköz azok számára, akik otthon vagy az irodában szeretnének sportolni. Az erősítő szalagok egy sokoldalú, hatékony és könnyen használható edzési eszköztár, amely segíthet javítani általános edzettségét és egészségét. Legyen Ön kezdő vagy tapasztalt  az edzőszalagok tökéletes kiegészítői az edzéseknek.


7termék 17