Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Darts

A darts egy izgalmas és szórakoztató játék, amely gyerekek és felnőttek körében egyaránt népszerű. Egyszerűnek tűnik, de valójában nagy pontosságot és koncentrációt igényel. A darts játék során a lövések pontossága és az ellenfél taktikájának előrejelzése a legfontosabb. A darts játékot egyéni vagy csapat formában is lehet játszani.

Darts felszerelés

A játékhoz szükséges legfontosabb eszközök a darts tábla és a darts nyilak. A webáruházunkban a darts játékhoz szükséges felszereléseket és kiegészítőket is megtalálja, beleértve:

  • professzionális darts táblák;
  • elektromos darts táblák;
  • hagyományos darts táblák;
  • acél hegyű darts nyilak;
  • műanyag hegyű darts nyilak;
  • darts kiegészítők és tartozékok.

Darts Táblák

A darts táblák különböző típusai közül választhat, attól függően, hogy milyen játékélményt keres. Hagyományos darts tábláink kiváló minőségű szizálból készülnek, ami hosszú élettartamot biztosít. Az elektromos darts táblák modern funkciókkal, például automatikus pontszámlálással és különböző játékmódokkal rendelkeznek, így minden korosztály számára remek szórakozást nyújtanak.

Darts Nyilak

A darts nyilak különböző anyagokból és súlyokban érhetők el, hogy minden játékos megtalálja a számára legmegfelelőbbet. Az acél hegyű darts nyilak ideálisak hagyományos darts táblákhoz, míg a műanyag hegyű nyilak tökéletesek az elektromos táblákhoz. A kezdők és a profik egyaránt megtalálják a számukra ideális darts nyilakat kínálatunkban.


3termék 13