Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Regeneráció

A rendszeres testmozgás végzők jól tudják, hogy a sportos testalkat kialakításában nemcsak az edzés játszik fontos szerepet, legalább ennyire fontos a megfelelő pihenőidő is. Az izmaidnak legalább 1-2 nap pihenésre szüksége van a héten ahhoz, hogy megfelelően regenerálódjon. Emellett elengedhetetlen az egyensúlyfejlesztése is, mivel ez nemcsak a sérülések megelőzésében segít, hanem javítja a mozgáskoordinációt és a test stabilitását is. Az egyensúlyod fejlesztése által hatékonyabbá válik az edzésmunka, hiszen a jól fejlett egyensúlyérzék növeli a teljesítményt és elősegíti a helyes testtartást, ami hosszú távon is kedvezően hat az egészségre.

Áruházunk Regenáció kategóriája, éppen ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálatunkban az edzés utáni regenerálódáshoz és az egyensúlyfejlesztéshez szükséges eszközök is elérhetőek legyenek. Kínálatunkban szerepelnek SMR hengerek, masszírozó labdák, masszírozó rudak, melyek segítenek az izomfeszültség csökkentésében és az izomlazításban. Emellett megtalálhatóak egyensúlyozó párnák,  egyensúlyozó korongok és a legkisebbek számára egyéb eszközök, amelyek ideálisak az egyensúlyérzék fejlesztéséhez és a stabilizációs gyakorlatokhoz. Tegyen az egészségéért és hatékonyan támogassa testét a Regenáció kategóriában található termékek segítségével. 

 

SMR henger (masszázshenger)

Ha a pihenés mellett időt szánsz a masszázsra is, akkor egy remek módját választottad, hogy az esetleges gyulladást, izomfeszülést, duzzanatot csökkentsd. Kínálatunkban többféle hosszban, keménységben és felületi kialakításban találhatóak meg a hengerek, így kezdő és haladó sportolók is megtalálhatják a számukra megfelő masszázshengert.

Masszírozó labda

A masszírozó labdák kisebb és általában keményebb felületűek, így könnyebb ellenőrzést biztosítanak a masszázs intenzitásában és helyén. Ez lehetővé teszi a célcsoportos masszázst, azaz az adott területre való pontosabb nyomást és mozgást. Például könnyebben használhatóak a gerinc mentén vagy a vállak körül.

Egyensúlyozó eszközök

 - Egyensúlyozó párna: Az egyensúlyozó párna egy párna alakú eszköz, amely instabil felületet biztosít. Állva vagy ülve használható, és segíthet az egyensúlyérzék fejlesztésében, valamint az alsótest izmainak erősítésében.

 - Egyensúlyozó korong: Ezek a kerek alakú, instabil eszközök ideálisak az egyensúly érzék fejlesztésére. A felhasználók például állva vagy ülve helyezhetik lábuk alá a korongot, majd megpróbálják megtartani az egyensúlyukat. Ez kiváló gyakorlat az alsótest és a törzs izmainak erősítésére is.

Egyensúlyozó mini tölcsér: Gyermekeink motorikus képességeinek fejlesztését már érdemes egészen pici korukban elkezdeni, hiszen egyensúly érzékük ebben az időszakban alakul ki. A Gonge egyensúlyozó mini tölcsér játékos környezetben biztosítja az egyensúlyozás gyakorlását, ami különösen vonzó lehet gyermekek számára. A játékos megközelítés segíthet abban, hogy a gyerekek könnyebben fogadják el az egyensúlyfejlesztő gyakorlatokat.

-  Tüskés egyensúlyozó masszázs félgömb: a talpon található akupresszúrás pontok masszírozásához használható. A legjobb eredmény elérése érdekében mezítláb használjuk. Használata javítja az immunrendszer működését, vérkeringést, aktiválja az idegvégződéseket.


29termék