Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Regeneráció

A rendszeres testmozgás végzők jól tudják, hogy a sportos testalkat kialakításában nemcsak az edzés játszik fontos szerepet, legalább ennyire fontos a megfelelő pihenőidő is. Az izmaidnak legalább 1-2 nap pihenésre szüksége van a héten ahhoz, hogy megfelelően regenerálódjon.

Áruházunk Regenáció kategóriája, éppen ezért kiemelt figyelmet fordít arra, hogy kínálatunkban az edzés utáni regenerálódáshoz és az egyensúlyfejlesztéshez szükséges eszközök elérhetőek legyenek. Kínálatunkban szerepelnek SMR hengerek, masszírozó labdák, masszírozó rudak, melyek segítenek az izomfeszültség csökkentésében és az izomlazításban. Emellett megtalálhatóak egyensúlyozó párnák,  egyensúlyozó korongok és a legkisebbek számára egyéb eszközök, amelyek ideálisak az egyensúlyérzék fejlesztéséhez és a stabilizációs gyakorlatokhoz. Tegyen az egészségéért és hatékonyan támogassa testét a Regenáció kategóriában található termékek segítségével. 

 

SMR henger 

Ha a pihenés mellett időt szánsz a masszázsra is, akkor egy remek módját választottad, hogy az esetleges gyulladást, izomfeszülést, duzzanatot csökkentsd.

Gyermekeink motorikus képességeinek fejlesztését már érdemes egészen pici korukban elkezdeni, hiszen egyensúly érzékük ebben az időszakban alakul ki. 


28termék

Remek eszköz lehet megfáradt izmaid átmasszírozására egy SMR henger vagy egy masszírozó rúd is.

Ha pihenés közben egyensúlyodat is fejlesztenéd, érdemes lehet beruháznod bioaktív egyensúlyozó párnánkra, amivel egyébként kar, láb és comb izmaid is erősítheted.

Hátfájás, derékfájás, lumbágó  esetén az SMR háttámasz biztosítja számodra a megfelelő testtartást akár a fotelben ülve vagy autóvezetés közben is.

Áruházunk gyermeked egyensúly fejlesztéséhez 3 eszközt ajánl:
- BILLENŐ TALP 40X30 CM - Ez a fejlesztő eszköz az oldal irányú egyensúlyozás gyakorlatát teszi lehetővé.
- Egyensúlyozó mini tölcsér - Hatékonyan elősegíti a gyermek motorikus képességeinek a fejlődését, a pici megtapasztalhatja a bizonytalan egyensúlyi helyzetet és elsajátíthatja az ahhoz való alkalmazkodást.
- EGYENSÚLYOZÓ TEKNŐS DESZKA - A különböző egyensúlyérzéket fejlesztő feladatok hozzájárulnak a térbeli tájékozódó képesség, a gyors reakció képesség, a megfelelő kinesztézia és a pontos ritmusérzék létrejöttéhez.

- TÜSKÉS EGYENSÚLYOZÓ MASSZÁZS FÉLGÖMBA talpon található akupresszúrás pontok masszírozásához használható. A legjobb eredmény elérése érdekében mezítláb használjuk. Használata javítja az immunrendszer működését, vérkeringést, aktiválja az idegvégződéseket.