Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Húzódzkodók, tolódzkodók

A húzódzkodók és tolódzkodók kategóriájába tartozó eszközök széles körű edzési lehetőségeket kínálnak. Ezek a termékek lehetővé teszik a hát, váll, kar és hasizmok erősítését egyetlen eszköz segítségével.

Kínálatunkbanunk többféle típusú húzódzkodó és tolódzkodó eszköz található, így mindenki megtalálhatja a neki megfelelőt, legyen az ajtóra szerelhető, ajtókeretre rögzíthető vagy önmagában álló verzió.

A húzódzkodók és tolódzkodók használata rendkívül hatékony módszer a saját testsúlyos edzések végzéséhez, ami ideális lehet kezdők és haladók számára egyaránt. Ezek az eszközök segítenek fejleszteni az erőt, izmokat építeni és a testtartást javítani. Emellett a húzódzkodók és tolódzkodók rendkívül sokoldalúak, és különböző variációkban végezhetők, így változatos edzésprogramokat hozhat létre velük.


6termék 16

Mielőtt kiválasztanánk a számunkra megfelelő húzódzkodó eszközt, vegyük figyelembe a rendelkezésre álló teret. Kisebb tér esetén az ajtókeretes húzódzkodú rúd lehet az ideális választás, amelyet nagyon egyszerűen felhelyezhetűnk, illetve az edzés végén eltávolíthatunk és tárolhatjuk a következő edzésünkig.

Nagyobb teret igénylő ám a húzodzkodás mellett, tolódzkodásra, lábfelhúzásra is kíválóan alkalmas a multifunkciós edzőkeret, amely falra szerelhető kialakításának köszönhetően  szinte bármely helyiségbe beilleszthető. Az edzőkeretet erős acélból készítettük, és komfortos háttámlával és kartámasszal szereltük fel, amely extra kényelmet biztosít a gyakorlatok végzése közben.

Rendkívül stabil kialakítású, 250 kg-os teherbírással rendelkező, tolódzkodó-húzódzkodó állványunk komplex edzések végrehajtására lett megtervezve. 170 cm-235 cm közötti állítható magasságával az eszköz lehetővé teszi az egyéni testmagasság és az edzési preferenciák figyelembevételét, így mindenki számára személyre szabott edzést biztosít.Beszerzése segíthet a  teljes test erősítésében, beleértve a hátat, vállakat, karokat és hasizmokat is. A kényelmes fogantyúk és párnázott kar- és háttámaszok további kényelmet biztosítanak az edzések során.

Ne feledd, a húzódzkodás és tolódzkodás nem csak edzés, hanem életmód is, és mi itt vagyunk, hogy támogassunk téged ezen az úton.

Ha kérdéseid vagy további segítségedre van szükséged, ne habozz kapcsolatba lépni velünk.