Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Kettlebellek, Girják

A kettlebell edzés egy dinamikus és hatékony módszer a test egészének erősítésére és formálására. A kettlebell egy különleges edzőeszköz, ami egy súlyzóra emlékeztető gömb alakú súly amelynek fogantyúja van, így kiválóan alkalmas a fogás és az egyensúly megerősítésére. Ha egy olyan edzést keresel, ami kihívást jelent, izgalmas és sokoldalú, akkor a kettlebell edzés az, amire szükséged van.

A kettlebellek különböző súlyokban érhetőek el, így mindenki megtalálhatja a számára megfelelő terhelést. A könnyebb kettlebellek (például 4 kg, 8 kg) ideálisak kezdőknek vagy könnyebb edzésekhez, míg a nehezebbek (például 12 kg, 16 kg, 20 kg vagy akár nagyobb súlyok) az edzettebb sportolóknak nyújtanak kihívást.

A kettlebell-el végzett edzés a többi szabad súlytól eltérően a stabil testtartás megtartására és az egész test egyensúlyának fenntartására kényszerít. Ezáltal nő a rugalmasságunk és javul a mozgáskoordinációnk.


5termék 15

Öntöttvas kettlebell

Az ilyen típusú edző eszközöket a masszív öntöttvasból készült tartós konstrukció jellemzi, amely garantálja a hosszú élettartamot és a sérülésekkel szembeni ellenállást. Ugyanakkor, ha az öntöttvas kettlebell a padlóra esik, nagyobb a sérülés veszélye. Az öntöttvas kettlebellek kisebbek, mint a vinylből készültek, így kényelmesebben használhatók bizonyos típusú gyakorlatok végzésekor.

Vinyl kettlebell

Ezek az edző eszközök lágy, színes műanyag borítással rendelkeznek, amely megvédi az eszközt a kopástól és sérülésektől. Valamivel nagyobbak az öntöttvas kettlebellektől, ami korlátozhatja a mozgást bizonyos típusú edzések során. A puha és kényelmes tapintásnak köszönhetően a vinyl kettlebell fogantyúja alkalmasabb lehet hosszabb edzésekhez vagy olyan gyakorlatokhoz, ahol a kettlebell hosszabb ideig marad a kézben.

Verseny kettlebell

A verseny kettlebellek fő ismérvei a minőségi porszórt bevonat és, hogy súlyuktól függetlenül egyforma méretűek, ami azt jelenti, hogy ideálisak olyan rendkívül technikás mozgások gyakorlásához, mint a snatch vagy a turkish get-up. A súlyokat színkóddal jelölik a nemzetközi verseny szabályok előírása szerint. A verseny kettlebell fogantyú kialakítása téglalap alakú, a fogantyúk átmérője pedig egységes méretű.