Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Kemping és Túra

A kempingezés azért izgalmas szabadidős tevékenység, mert természetéből adódóan magában hordozhatja életed legjobb és leginkább megpróbáltató élményeit is. 

A gyakorlott kempingezők, túrázók, de még a fesztiválozók is megtapasztalhatták már, hogy a sátorhely kiválasztása kulcsfontosságú. Igaz ez lakóautók esetében is, hiszen közvetlen napfénynek kitéve nagyon hamar képesek felmelegedni, ami különösen zavaró a reggeli órákban. Törekedj arra, hogy árnyékben/félárnyékban táborozz le! Ha sátorral érkezel, sose hanyagold el az alapos kikötését (ehhez jól jön néhány extra kampó, esetleg egy kisebb kalapács), hogy szélviharban is megállja a helyét. Néhány napig ez lesz az otthonod, biztosítsd be ennek megfelelően!


25termék

Ahhoz, hogy jól süljön el a természet lágy ölén átélt kaland, néhány alapfelszerelést mindenképp pakolj be az útra! 

Természetesen első a vízhatlan sátor (ha nem faházban vagy konténeres mobilházban szállsz meg), a hálózsák, illetve polifoam.

Gondolj arra is, hogy nem feltétlenül lesz mire ülnöd, így jól jöhet 1 összecsukható kempingszék.

Ha mondjuk hosszabb gyalog túra is a program része, akkor szükséged lehet egy jó túrabotra is, amely mindamellett, hogy segít a tested stabilitásának megtartásában, kiváló támasztékot biztosít természetben előforduló változatos talajon.

Természetjárás tízparancsolata mindenki számára irányt mutat!

1.      Készülj fel alaposan a túrára!

2.      Túrádat erőnléted, gyakorlottságod, és társaid figyelembevételével tervezd!

3.      Célszerűen, kényelmesen, és ne feltűnően öltözz!

4.      A természetben nyitott szemmel és füllel, a szépségre fogékony szívvel járj!

5.      Viselkedj csendesen, fegyelmezetten, vendégként!

6.      Tartsd és tartasd be a túrázás szabályait (tűzrakás, hulladék, illemhely, táborozás, védett terület, túravezetés...)!

7.      A természetben való tartózkodás után állítsd vissza az eredeti állapotot (táborozás, szálláshely, illemhely...)!

8.      Szeresd és védd a természetet, igyekezd azt másokkal is megszerettetni, megismertetni, megvédetni!

9.      Becsüld túratársaidat és őket a bajban soha el ne hagyd!

10.  Igyekezz hasznosítani a természetben szerzett ismereteidet, tapasztalataidat!