Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Jóga

Az egészséges életmód és a belső harmónia iránti vágyat támogatva büszkén mutatjuk be kiváló minőségű jóga kiegészítőinket.

Kínálatunkban szerepelnek kényelmes és tartós jógamatracok, melyek optimális tapadást és párnázást biztosítanak, hogy gyakorlása mindig biztonságos és kényelmes legyen.

A legnépszerűbb jóga kiegészítők között szerepelnek olyan eszközök, mint a jóga kerék a mélyebb nyújtásokhoz, a jóga tégla a testtartások finomhangolásához és a jóga háttámasz a gerinc támogatására, mindezt azért, hogy fokozzuk gyakorlatainak hatékonyságát és kényelmét.

A légi jóga, másnéven aerial jóga, egy olyan mozgásforma, amelyben a hagyományos földön végzett jóga gyakorlatokat egy speciális, selyem anyagból készült függő ágyban végezzük. Ennek lényege, hogy a testet a levegőben lógatva végzik el a különböző ászanákat és testhelyzeteket.Ez a gyakorlat lehetővé teszi a test teljes terjedelmének kihasználását és a gravitáció segítségével mélyebb nyújtásokat és erősítést biztosít. A hammocknak vagyis a test felfüggesztésnek köszönhetően csökken a vázizomzatra, csontokra, ízületekre ható terhelés. Ezáltal biztonságosabban, terhelés mentesen végezhetünk izommunkát egy-egy testrész esetében.
Mivel a test néhány centiméterrel a talaj fölött lebeg, könnyebb ellazulni, és így a legtöbb olyan ászanát is el lehet végezni, amelyek a szőnyegen gyakorolva meglehetősen nehezek. A légi jóga az egyensúly, erő és rugalmasság fejlesztése mellett a szórakozás és kreativitás élményét is nyújtja. Emellett számos egészségügyi előnnyel jár, mint például a gerinc nyújtása, a stressz csökkentése és az izmok erősítése.

Az itt található termékek mindannyian a magasabb szintű jólét és a testi-lelki egészség elérését segítik elő, és ideális társak a jóga gyakorlásához. Szakértő csapatunk gondosan válogatott termékei garantáltan támogatják Önt az egészséges életmód felé vezető úton. Ne habozzon, válassza a legjobbat a jóga gyakorláshoz, és érezze jól magát minden egyes ászanában!