Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Jóga

Mi a jóga?

A „jóga” szanszkrit eredetű szó, azt jelenti: összekötés, egyesülés. A jógagyakorlatok a maguk teljességében fejtik ki hatásukat, megteremtik a test, a szellem, a tudat és a lélek egyensúlyát. Ily módon segít a jóga megoldani, leküzdeni a mindennapos próbatételeket, problémákat és gondokat. A jógával közelebb jutunk önmagunk megismeréséhez, életünk értelmének és Istenhez való viszonyunknak magasabb szintű megértéséhez.

A jóga elvezeti a spirituális úton haladókat az egyéni Önvaló és az univerzális Önvaló egyesülése által a legmagasabb tudáshoz és az örökké tartó boldogsághoz. A jóga a legfőbb kozmikus elv, „az élet fénye”, az egyetemes alkotó tudat, amely mindig éber, sosem szunnyad, és amely örökké volt, van és lesz.

A jóga segít az izmok lazításában, miközben erősíti is őket. A test egyszerre lesz erős és hajlékony. A jóga nagyon jó alakformáló, javítja a testtartást, koordinációt és egyensúlyérzéket, felgyorsítja a fogyást.

Jógázni bárhol lehet, de ha kényelmes, stabil felületet keresel érdemes választanod jógamatrac kínálatunkból.

jóga kerék használatával a stabilitásodat és az egyensúly érzékedet csúcsra járathatod. 

Támaszt nyújtó jóga tégláink számos tartásban lesznek segítségedre, különösen az álló testhelyzetekben.

Repültél már valaha? Aerial hammock légi jóga függőágyunk segítségével egyszerre tudod erősíteni és nyújtani tested minden részét, az egészséges egyensúly megtartása érdekében!

Több színben kapható jóga nyújtó szalagunk segít a kezdő jógázok legnagyobb kihívásait is leküzdeni.

A jóga háttámasz a haladó jógázoknak segít a gyakorlatok végrehajtásában, szétszedhető kivitelben készült, mely prakikus kiegészítővé teszi számodra.