Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Ping pong labda adogatógép, HP-03, Salta

Ping pong adogatógép, HP-03, Salta

A Salta HP-03 Ping pong adogatógép egy innovatív és kiváló minőségű eszköz, amely lehetővé teszi a pingpong játékosok számára, hogy fejlesszék ügyességüket és technikájukat, akár egyedül tréningeznek, akár edzővel együtt dolgoznak.

Ez a kifinomult adogatógép számos funkcióval rendelkezik, hogy változatos edzési lehetőségeket kínáljon. Az HP-03 képes különböző ütőszögekkel és sebességekkel adagolni a labdákat, lehetővé téve a játékosoknak, hogy gyakorolják a különböző típusú ütéseket és visszaütéseket. Emellett a gép programozható időzítővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi a játékosok számára, hogy személyre szabott edzéssorozatokat állítsanak össze.

A Salta HP-03 Ping pong adogatógép könnyen kezelhető és beállítható, így akár a kezdő játékosok is könnyen használhatják. Az ergonomikus kialakítás és a stabil szerkezet biztosítja a hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt.

Összeállítani gyerekjáték, de az alábbi magyar nyelvű kézikönyv mindent elmagyaráz részletesen.

Az irányítóval ki és be tudod kapcsolni a gépet, a lövés és a forgás sebességét tudod beállítani, valamint a topspin és backspin sebességét is itt lehet meghatározni. Ami az intenzitást illeti 5 fokozat közül tudsz választani és beállíthatod, hogy a gép közvetlen vagy közvetve szerváljon. A labdatartó 40mm-es, vagy 40+-os labdát tud befogadni, ám sose keverjük a két típust. A labdákat érdemes játék előtt letisztítani.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

Nem vásárolható!

Biztonságos fizetés:

Biztonságos bankkártyás fizetés

Minőségi termékek, precíz csomagolással:

14 napos visszavásárlási garancia

Pontgyűjtési akció

A vásárlásodért cserébe plusz pontokat kapsz, amelyet a következő vásárlásod alkalmával akár fel is használhatsz mint kedvezmény.

Adatok
Brand
Salta
Cikkszám
140021
Tömeg
2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!