Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Blog

Ping pong élménytúra: fedezd fel a Salta beltéri összecsukható asztalok varázsát

Fittfaktor webshop
Fittfaktor webshop
2023.10.19 10:27
Ping pong élménytúra: fedezd fel a Salta beltéri összecsukható asztalok varázsát

A sport és szórakozás világában egy játék különleges helyet foglal el, amely összeköti a gyorsaságot, reflexeket és szórakozást - ez a ping pong, vagy asztalitenisz. Ebben a dinamikus játékban való részvétel azonban nem csak sport, hanem egy teljes élmény is. És mi lehetne jobb, mint otthon, a kényelmes szoba határain belül, megtapasztalni a ping pong varázsát? Ebben a cikkben a Salta által kínált beltéri összecsukható ping pong asztalok világába merülünk el, ahol a minőség, funkcionalitás és a játék élvezete találkozik.

A ping pong, vagy asztalitenisz, nem csupán egy egyszerű játék, hanem egy valódi sport és közösségi tevékenység, amely szórakoztat és fejleszti a reflexeket. Azok számára, akik otthon is élveznék ezt a dinamikus játékot, a Salta beltéri összecsukható ping pong asztal tökéletes választás.

Mit kell tudni a Salta beltéri ping pong asztalról?

Az asztalt beltéri használatra ajánljuk, ennek legfőbb oka az MDF asztallap, ami érzékeny a természeti behatásokra, főleg a nedvességre. 

A asztallapok felhajthatóak, így kis helyen is elfér, illetve a 8 db masszív, fékezhető kerék könnyű mozgathatóságot biztosít számunkra. A mozgathatóság mellett fontos a stabilitás is, melyet egyfelől a kerekek fékezhetősége biztosít, másfelől az asztal erős zártszelvény lábai.

Az asztal lábai 30x30 mm-es zártszelvényből készültek. Az asztal két, a játékos felé eső lábán, csavarós finomhangolókat találunk, melyekkel a talaj egyenetlenségeit tudjuk kiküszöbölni, hogy a játék zökkenőmentes legyen. Az asztal nagy méretű: 274 x 152 x 76 cm-es és a súlya csomagolva 76 kg.

Az asztal hálót is tartalmaz, ezért annak megvásárlása külön nem szükséges.

 

Milyen előnyöket kínál számomra ez az asztal?

  • Minőség és tartósság:

 A Salta asztalok kiváló minőségű anyagokból készülnek, amelyek biztosítják a hosszú élettartamot és a stabil játékélményt. A zártszelvény keret könnyű, ugyanakkor erős és strapabíró.

  •  Összecsukhatóság:

 Az összecsukható design kiválóan alkalmas kisebb lakóterekbe, ahol a helykihasználás kulcsfontosságú. Egyszerűen összecsukható, így könnyedén tárolható és szállítható. 

  •  Design és stílus:

 A Salta asztalok modern és letisztult dizájnnal rendelkeznek, amelyek illeszkednek bármilyen lakberendezéshez. Nem csak játékeszközként funkcionálnak, hanem esztétikailag is vonzóak.

  •  Könnyű tisztíthatóság:

Az asztallap könnyen tisztítható, így a játék után egyszerűen eltávolíthatók az esetleges foltok vagy por.

  •  Szabadidő és szórakozás:

A ping pong játék egy kiváló szórakozási forma és aktív kikapcsolódás. A Salta asztallal otthonunkban élvezhetjük a játékot bármikor, kényelmes környezetben.

 

Milyen kiegészítőket érdemes beszereznem az asztal mellé?

Ütők és Labdák:

  • Készülj elő egy komplett ütő és labda készlettel, hogy mindig legyen pár tartalékod. Minőségi ütők segítenek pontosabb és erőteljesebb ütéseket végrehajtani. Erre a legideálisabb választás  a Salta Pro pingpong szett, amely mindazon felül, hogy egy cipzáros hordtáskát is tartalmaz, amely segítségével bárhová magaddal viheted az egész szettet, ráadásként a csomagban még 4 db pingpong ütőt, 6 db pingpong labdát és egy univerzális pingpong hálót is megtalálsz.

Védőhuzat:

  • Egy speciális védőhuzat megvédi az asztalt a por, nedvesség és karcolások ellen. Különösen fontos, ha az asztalt kültéren tárolod vagy ha hosszabb ideig nem használod. Itt eldöntheted, hogy az asztalt tárolni összecsukott vagy nyitott állapotban szeretnéd majd. Ennek fügvényében nyitott állapotban a Salta ping pong asztal védőhuzatot érdemes beszerezned, de ha inkább összecsukott állapotban tárolnád akkor a Salta ping pong asztal takaró lesz a nyerő választás számodra.

Ping Pong labda tartó:

  • Kényelmes és praktikus megoldás, hogy mindig legyenek a közelben labdák, és ne kelljen folyamatosan a földön vagy a széleken keresgélni.

Ping Pong labda adogató gép gyüjtőhálóval:

  • Szeretnél gyakorolni, de nem ér rá az edző partnered? Semmi gond! Erre a problémára is tudjuk megoldást, ami nem más mint a Salta profi Ping Pong labdaadogató gépe. Ez a kiváló sporteszköz a gyűjtőháló mellett számtalan hasznos funkcióval rendelkezik. Felhelyezésével nem kell labdát szednünk, vagy újratölteni a gépet, mert a labdákat összegyűjti és automatikusan újratölti a gépbe.

Akkor nincs is más hátra mehet a játék?

Ahogy elmerülünk a ping pong élményében otthonunk vagy klubunk kényelméből, érezzük meg a Salta asztalok varázsát. Mindegy, hogy egy szórakoztató családi játékot játszunk vagy komolyabb versenyre készülünk, a Salta asztalok mindig készen állnak arra, hogy az élményt magasabb szintre emeljék. 

Fedezd fel a Salta Beltéri Összecsukható Asztalok varázsát, és élvezd minden ütés, mosoly és öröm pillanatát, amit ezek az asztalok otthonodba hoznak. A Salta-nál nem csak egy asztalt vásárolsz, hanem egy teljes élményt, amely a ping pong szerelmeseinek teremtettek. Hajrá, és indulj el a ping pong élménytúrán a Salta asztalokkal!