Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Gumi medicinlabda, 8 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 8 kg, Salta
17 990 Ft

Gumi medicinlabda, 8 kg, Salta

Gumi medicinlabda, 8 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 8 kg, Salta

A gumi medicinlabda egy kiváló minőségű edző- és rehabilitációs eszköz, amely széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

Kiváló választás lehet sportolóknak, fizioterapeutáknak, valamint mindazoknak, akik javítani szeretnék az egyensúlyérzéküket, fizikai erejüket növelnék, vagy regenerálnák a sérült testrészeiket.

A medicinlabda különböző súlyokban érhető el, így garantált, hogy te is megtalálod az igényeidnek és edzettségi szintedhez megfelelőt. A gumi medicinlabda számos hasznos gyakorlat végrehajtására alkalmas, például végezhetsz vele hajlító-, nyújtó- és erősítőgyakorlatokat, de hasznos kiegészítője lehet a felüléseknek és guggolásoknak is.

A medicinlabda további előnye, hogy szinte minden korosztályt képes megmozgatni. Amennyiben sikerül beépítened a napi rutinodba a medicinlabdával való gyakorlatokat, jelentős javulást fogsz megtapasztalni egészséged területén.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

17 990 Ft

Biztonságos fizetés:

Biztonságos bankkártyás fizetés

Minőségi termékek, precíz csomagolással:

14 napos visszavásárlási garancia

Pontgyűjtési akció

A vásárlásodért cserébe plusz pontokat kapsz, amelyet a következő vásárlásod alkalmával akár fel is használhatsz mint kedvezmény.

A vásárlás után járó pontok: 900 Ft
Részletek
  • Átmérője: 27 cm
  • Anyaga: gumi
  • Súlya: 8 kg

Adatok
Brand
Salta
Súlykészlet
8 kg
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Várható Szállítási Költség
2520 Ft
Cikkszám
170038
Tömeg
8 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek