Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Gumi medicinlabda, 1 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 1 kg, Salta
5 790 Ft

Gumi medicinlabda, 1 kg, Salta

Gumi medicinlabda, 1 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 1 kg, Salta

A gumi medicinlabda egy kiváló minőségű edző- és rehabilitációs eszköz, amely széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

Kiváló választás lehet sportolóknak, fizioterapeutáknak, valamint mindazoknak, akik javítani szeretnék az egyensúlyérzéküket, fizikai erejüket növelnék, vagy regenerálnák a sérült testrészeiket.

A medicinlabda különböző súlyokban érhető el, így garantált, hogy te is megtalálod az igényeidnek és edzettségi szintedhez megfelelőt. A gumi medicinlabda számos hasznos gyakorlat végrehajtására alkalmas, például végezhetsz vele hajlító-, nyújtó- és erősítőgyakorlatokat, de hasznos kiegészítője lehet a felüléseknek és guggolásoknak is.

A medicinlabda további előnye, hogy szinte minden korosztályt képes megmozgatni. Amennyiben sikerül beépítened a napi rutinodba a medicinlabdával való gyakorlatokat, jelentős javulást fogsz megtapasztalni egészséged területén.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

5 790 Ft
A vásárlás után járó pontok: 290 Ft
Részletek
  • Átmérője: 20 cm
  • Anyaga: gumi
  • Súlya: 1 kg

Adatok
Brand
Salta
Súlykészlet
1 kg
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Várható Szállítási Költség
1900 Ft
Cikkszám
170031
Tömeg
1 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek