Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

Gumi medicinlabda, 10 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 10 kg, Salta
18 990 Ft

Gumi medicinlabda, 10 kg, Salta

Gumi medicinlabda, 10 kg, Salta
Gumi medicinlabda, 10 kg, Salta

A gumi medicinlabda egy kiváló minőségű edző- és rehabilitációs eszköz, amely széles körű felhasználási lehetőséggel rendelkezik.

Kiváló választás lehet sportolóknak, fizioterapeutáknak, valamint mindazoknak, akik javítani szeretnék az egyensúlyérzéküket, fizikai erejüket növelnék, vagy regenerálnák a sérült testrészeiket.

A medicinlabda különböző súlyokban érhető el, így garantált, hogy te is megtalálod az igényeidnek és edzettségi szintedhez megfelelőt. A gumi medicinlabda számos hasznos gyakorlat végrehajtására alkalmas, például végezhetsz vele hajlító-, nyújtó- és erősítőgyakorlatokat, de hasznos kiegészítője lehet a felüléseknek és guggolásoknak is.

A medicinlabda további előnye, hogy szinte minden korosztályt képes megmozgatni. Amennyiben sikerül beépítened a napi rutinodba a medicinlabdával való gyakorlatokat, jelentős javulást fogsz megtapasztalni egészséged területén.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

18 990 Ft

Biztonságos fizetés:

Biztonságos bankkártyás fizetés

Minőségi termékek, precíz csomagolással:

14 napos visszavásárlási garancia

Pontgyűjtési akció

A vásárlásodért cserébe plusz pontokat kapsz, amelyet a következő vásárlásod alkalmával akár fel is használhatsz mint kedvezmény.

A vásárlás után járó pontok: 950 Ft
Részletek
  • Átmérője: 28 cm
  • Anyaga: gumi
  • Súlya: 10 kg

Adatok
Brand
Salta
Súlykészlet
10 kg
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Várható Szállítási Költség
2800 Ft
Cikkszám
170040
Tömeg
10 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek