Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

SMR henger, kombinált, 30x10 cm, Salta - Fekete

A masszázshengert általában sportolók használják, hiszen izomzatuk lényegesen nagyobb igénybevételnek van kitéve. Az izomzatnak időre van szüksége, hogy regenerálódhasson és a fejlődés szempontjából nem mindegy, hogy ez az idő mennyi. Az SMR hengereket használhatjuk a regenerációs idő csökkentésére, ugyanis a masszírozó henger segítségével az izomzatunkat – keménység és felületi kialakítástól függően – át tudjuk masszírozni.
Használat közben a masszírozott szövetekben a vérkeringés javul, a letapadt izmokat és hegesedett szöveteket lazítja, ezzel segítve a salakanyagok távozását az izomrostok közül, illetve a többlet oxigén segít a rostok regenerációjában.

Az SMR masszázshengert gyakran terápiás és rehabilitációs célokra is használják, ugyanis javítja a szervezet vérkeringését és használatával izmainkat segít rugalmasan tartani. A gyakorlatokkal testrészeink mobilitását is tudjuk fejleszteni, ami annyit jelent, hogy a kissé bemerevedett izomcsoportokat ellazítjuk. Ezzel nagy eséllyel sok sérülést el tudunk kerülni, javulni fog a komfort érzetünk és a testrészek mozgástartománya is nőni fog.

A kombinált típusú SMR henger egy olyan változat, amelyen textúrált felület is található. Ez a textúra kis kiemelkedésekből vagy bordázatból áll, amelyek a masszázs során további nyomást és stimulációt biztosítanak az izmoknak és a fasciának. A textúrált felület lehetővé teszi a mélyebb és célzottabb masszázst, és különösen hasznos lehet azoknak, akik nagyobb feszültséget éreznek az izmaikban vagy nehezebben tudják ellazítani azokat.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

Nem vásárolható!
Részletek


Henger átmérője 10 cm
Felület kialakítása Kombinált
Hosszúság 30 cm
Keménység Kemény


Adatok
Brand
SMR
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Cikkszám
110160-fekete
Tömeg
500 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!
Kiegészítő termékek