Ingyenes szállítás? Velünk lehetséges. Vásárolj legalább 25.000 Ft értékben és a szállítási költséget mi álljuk. Az ajánlat 20 kg tömegig érvényes.

SMR Henger, Kombinált, 60X14 CM, Salta - Kék
SMR Henger, Kombinált, 60X14 CM, Salta - Kék
9 990 Ft
ÚJ

SMR Henger, Kombinált, 60X14 CM, Salta - Kék

SMR Henger, Kombinált, 60X14 CM, Salta - Kék
SMR Henger, Kombinált, 60X14 CM, Salta - Kék

SMR henger kombimált felülettel

A masszázshengert általában sportolók használják, hiszen izomzatuk lényegesen nagyobb igénybevételnek van kitéve.
Az izomzatnak időre van szüksége, hogy regenerálódhasson és a fejlődés szempontjából nem mindegy, hogy ez az idő mennyi. Az SMR hengereket használhatjuk a regenerációs idő csökkentésére, ugyanis a masszírozó henger segítségével az izomzatunkat – keménység és felületi kialakítástól függően – át tudjuk masszírozni. Használat közben a masszírozott szövetekben a vérkeringés javul, a letapadt izmokat és hegesedett szöveteket lazítja, ezzel segítve a salakanyagok távozását az izomrostok közül, illetve a többlet oxigén segít a rostok regenerációjában.

Az SMR masszázshengert gyakran terápiás és rehabilitációs célokra is használják, ugyanis javítja a szervezet vérkeringését és használatával izmainkat segít rugalmasan tartani. A gyakorlatokkal testrészeink mobilitását is tudjuk fejleszteni, ami annyit jelent, hogy a kissé bemerevedett izomcsoportokat ellazítjuk. Ezzel nagy eséllyel sok sérülést el tudunk kerülni, javulni fog a komfort érzetünk és a testrészek mozgástartománya is nőni fog.

A kombinált típusú SMR henger egy olyan változat, amelyen textúrált felület is található. Ez a textúra kis kiemelkedésekből vagy bordázatból áll, amelyek a masszázs során további nyomást és stimulációt biztosítanak az izmoknak és a fasciának. A textúrált felület lehetővé teszi a mélyebb és célzottabb masszázst, és különösen hasznos lehet azoknak, akik nagyobb feszültséget éreznek az izmaikban vagy nehezebben tudják ellazítani azokat.


Azoknak a vásárlóknak akik legalább 25.000 Ft értékben vásárolnak ingyenes szállítást biztosítunk 20 kg tömegig.

9 990 Ft
A vásárlás után járó pontok: 500 Ft
Részletek
  • Henger átmérője    14 cm
  • Felület kialakítása   Kombinált
  • Hosszúság              60 cm
  • Keménység            Kemény

 


Adatok
Brand
Salta
Várható szállítási Idő
2 munkanap
Cikkszám
110151
Tömeg
1,2 kg/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!